Koken & genieten

Zalm rocks fort

Die moet ik onthouden voor een volgende dag met weinig tijd en zonder culinaire inspiratie: Zalm uit de diepvries garen in de microgolfoven. Die in blokjes snijden en vermengen met wat gestoofde groenten (genre ajuintjes, venkel, prei, paprika,…).  En dan daarbij: enkele blokjes blauwschimmelkaas + helemaal op het einde wat yoghurt er doorheen roeren. Dat zwakt de smaak van de kaas wat af en het geeft een romig edoch licht effect. Ik was mezelf vooral dankbaar dat ik alle groenten (tot de ajuintjes toe) in gestoofde vorm, afzonderlijk ingevroren had. Deze ochtend – ja, ik kan dat op een nuchtere maag:) – was het dus maar een paar potjes opentrekken, ontdooien, mengen en klaar! Misschien niet helemaal culinair correct, maar ik heb deze middag zeer smakelijk gegeten!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Zalm rocks fort

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: