Genieten

Morcheeba

Nota aan mezelf: als je nog eens zomerse muziek zoekt, think de nieuwe van Morcheeba: “Blood Like Lemonade”. Easy going muziekjes die perfect passen bij aanspoelende golven, bruin gebrande lijven en fijn parelende bubbels bij een ondergaande zon.

De clip bij de eerste single: Even Though

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Morcheeba

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: