Koken & genieten

Homemade

Ik hou van blogs met zelfgemaakte foto’s. Zoals die waarop bloggers hun outfit van de dag posten, met per kledingstuk de merknaam. Geweldig inspirerend is dat. Zelf doe ik het niet om twee redenen: ik vind m’n outfits meestal niet zo fantastisch dat ik ze met de hele wereld wil delen. En twee: het is zo’n gedoe om jezelf te fotograferen. En wat fotograferen betreft sta ik nog aan het begin van een lang leerproces. Alhoewel ik het steeds plezieriger begin te vinden. Sinds een tijdje heb ik een Canon Eos 450D met een eenvoudige kitlens. Voor de echte fotografieliefhebber stelt dat niet veel voor, maar voor iemand die jarenlang uitsluitend foto’s nam met haar gsm is dat een wereld van verschil. Stilaan leer ik het toestel beter kennen en maak ik beter gebruik van de mogelijkheden. Zo leerde een collega me spelen met de scherptediepte. En het begint al te lukken! Zie hier het bewijs. Dit zijn trouwens zelf gedroogde tomaten. Geloof me, maak dat eens zelf klaar in de oven en je wilt geen andere meer…! Gewoon tomaten snijden en in een ovenschotel kieperen. Besprenkelen met olijfolie. Kruiden naar smaak: verse kruiden (tijm, rozemarijn, basilicum,…), grof zeezout, verse peper,… Daarna een uur of twee drie (weeral naar smaak) de oven in op 100 graden en voilà: er komt een stukje hemel uit je oven…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Homemade

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: