Koken & genieten

What’s happening today? Chris Janssens voor JBC

Chris Janssens tekende voor de tweede keer een collectie voor JBC. Ik kijk alvast reikhalzend uit naar onderstaande stuks. Verrassing! Er zit iets groens bij! En wie weet waag ik me wel weer aan een wortelbroek. De rest van de collectie kan je hier ontdekken of in de winkel, want daar hangt ze vanaf vandaag.

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “What’s happening today? Chris Janssens voor JBC

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d