Koken & genieten

Hemelse smaakcombinaties

“Misschien lukt het beter met Cambozola Crème”, dacht ik toen ik de Rockamole van Nigella Lawson uitprobeerde. Het probleem met die Rockamole (een “cheesy” versie van guacamole) is dat ze Roquefort gebruikt; een kaas die zich niet zomaar laat herleiden tot een gladde massa. Het kan dus minder omslachtig met Cambozola Crème. De klassieke, vaste variant van Cambozola is ook ideaal voor hapjes in een glaasje. Simpel: Cambozola in blokjes snijden, stukjes peer erbij, nog wat rozijntjes en walnoten en voor de vleesliefhebbers eventueel reepjes rauwe ham. De smaken zorgen voor hemelse combinaties, maar het hapje komt wel zwaar aan. Eentje per persoon is dus voldoende!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Hemelse smaakcombinaties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: