Koken & genieten

Feestelijk zomermoment met Natan

Gisteren en eergisteren waren weer van die dagen waarop 24 uur toch echt veel te weinig blijkt: Presentatieteksten voorbereiden, een programma antenneklaar krijgen, een mailexplosie bedwingen, het zomerdefilé van Natan in Brussel en persdagen in Antwerpen…. Eentje moest helaas sneuvelen en het werd het laatste. Spijtig, maar, de winter is nog lang en in dit geval is dat een voordeel!

Het defilé van Natan bracht me eindelijk nog eens in Brussel. Locatie: de prachtige Brigittineskapel bij het station Kapellekerk. Het gebouw is al lang geen huis van God meer, maar een kunstencentrum. Het bevreemdende van de ruwe muren contrasteerde perfect met de frêle mannequins. Edouard Vermeulen organiseert lang niet ieder seizoen een defilé, dus was dit ook een echte society-happening met alles wat daarbij hoort: exquise hapjes, champagne die op een engelachtige manier je smaakpapillen doordrenkt, en een strak in het pak of jurkje gestoken gastenlijst. Het defilé was vooral bedoeld voor de klanten van Natan, winkelers dus. Weinig bv’s (ik spotte enkel Phaedra Hoste en Marlène de Wouters), wel veel modejournalisten, collega-ontwerper Stijn Helsen én de trotse ouders van Edouard Vermeulen (ontroerend!). Op de show van een hofleverancier kunnen gekroonde hoofden natuurlijk niet ontbreken. Prins Laurent en prinses Claire zagen vanop de eerste rij hoe Vermeulen z’n status bevestigde van ongekroonde koning van de tijdloze elegantie. Althans met een knipoog naar de modetrends. Gedempte kleuren werden gecombineerd en afgewisseld met fellere tinten als fuchsia, rood en blauw. De zomer krijgt nu al een feestelijke swung met glinsterende stoffen en opvallende juwelen. Bijzonder elegant waren ook de drapages. Ook geknipt voor wie niet gezegend is met maatje 36….

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

1 reactie op “Feestelijk zomermoment met Natan

  1. Pingback: Een mooie zomerdag in Parijs | The Picnic Guest

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: