Koken & genieten

Verstrooiing

Juni voelt nog steeds hetzelfde aan als tijdens m’n studententijd. Enkel zijn de studie-uren aan m’n bureau vervangen door schrijfuren aan m’n bureau en door massa’s productiewerk. De zomerprogrammatie moet opgestart worden en da’s ieder jaar als een soort logge machine met een moeilijke gebruiksaanwijzing. Ondertussen weet ik wel dat uiteindelijk alles op z’n plaats zal vallen, maar het is telkens weer een paar weken doorbijten. En dan is wat verstrooiing welkom.

Die kwam deze week in de vorm van de nieuwe persmappen van Liu Jo. Eén van m’n favoriete merken, alhoewel ik er nog nooit iets van gekocht heb, wegens niet echt goedkoop. Soit, van een whishlist samenstellen is nog niemand armer geworden. En het gaf me ook de kans om eens te experimenteren met Animoto. Daarmee kan je een slideshow maken van foto’s. Ik ben niet helemaal tevreden over bepaalde effecten en de foto’s zijn niet altijd echt duidelijk, maar aangezien het de gratis 30 seconden-formule is, mag een mens niet klagen. Hier komt ie!

New collection Liu-Jo.

En nog eens via Flickr

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Verstrooiing

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d