Media

The new Nigella

De BBC heeft een nieuwe keukenprinses: Sophie Dahl. Sinds kort presenteert ze het kookprogramma “The Delicious Miss Dahl”. Helaas is de iPlayer van de BBC een “no go” als je niet in het Verenigd Koninkrijk woont. Maar de recepten op Youtube zien er alvast veelbelovend uit.  Haar echtgenoot Jamie Cullum is duidelijk met z’n swingend achterwerk in de boter gevallen op culinair vlak, want wat Sophie klaarmaakt ziet er echt wel lekker uit. Niet bepaald verrassend sabelen sommige critici haar neer als een flauw afkooksel van Nigella Lawson. De vergelijking ligt nu eenmaal voor de hand en is een zware last om je debuut mee te maken als tv-chef.  Maar Sophie Dahl presenteert wel een stuk soberder en de muziekkeuze is compleet anders.  Beide programma’s vertonen wel een paar gelijkennissen. De sfeer is gezellig, huiselijk en ongedwongen. Aan beide opnamelocaties werd veel tijd/geld gespendeerd. Ook voor “The Delicious Miss Dahl” is duidelijk een goede setdresser aan het werk geweest. Ik wil ook zo’n keuken!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “The new Nigella

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: