Koken & genieten

Schoenen

Nee, dit stukje gaat niet over m’n uitpuilende schoenencollectie. Want die heb ik niet. En ik ben ook niet zoals de meeste vrouwen verslaafd aan schoenen. Niet dat ik nee zeg tegen een fraai gevormd paar schoenen, allerminst. Maar ik ben helaas een ongelooflijk moeilijk mens op dat vlak. Ik vind gewoon dat er zeer veel lelijke schoenen zijn in de wereld. Te lomp, te veel riempjes, te spitse neus,…  Altijd is er wel iets op aan te merken. Natuurlijk vind ik zo nu en dan wél m’n zin, meestal in een prijsklasse die iets te ambitieus is voor m’n budget. Op de koop toe heb ik de neiging om schoenen die helemaal “en vogue” zijn vaak niet mooi te vinden. Zo komt er wellicht nooit een dag dat je mij met sleehakken over straat ziet flaneren. Of met schoenen met van die vele riempjes. En al helemaal niet met klompen, dé nieuwste trend die nu ook z’n weg vindt naar de mainstream-winkels. En dan is het soms wel een geruststelling om te merken dat er nog lifestylejournalisten zijn die bepaalde nieuwe trends liefst aan zich voorbij laten gaan. Zoals Jess Cartner-Morley van de respectabele krant The Guardian. Ze is evenmin wild van klompen, maar dat hield haar niet tegen om met dit filmpje te laten zien hoe je ze kan combineren. Overigens zijn al haar “How to dress”-filmpjes het ontdekken waard!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Schoenen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: