Persoonlijk

3 in 1

Een geslaagd recept, een opdracht die me bijgebleven is of gewoon een leuk plaatje,.. Kleine hoogtepunten, een minder dagje,… Op zondagavond overloop ik de week nog eens en zet de foto’s op een rijtje. Althans da’s de bedoeling van deze rubriek. Maar dit keer passeerden er drie zondagavonden en het bleef hier windstil. Gelukkig heb ik geen succesvolle tienerblog, anders was m’n mailbox nu wellicht verstopt door paniekerige mailtjes van verontruste minions. In plaats daarvan liet ik de boel hier lekker vegeteren en gooi nu weer een post online alsof er niets aan de hand is. Drie weekoverzichten in 1: Hier gaan we!

Op een dinsdavond nam ik crappy foto’s van heerlijk eten. Verorberd in dit voortreffelijk restaurant in Roeselare. De dame in de zaal, die de zaak runt samen met de chef, is een goede vriendin. Maar mijn smaakpapillen oordelen objectief. Dus neem het van mij aan: dit is een aanrader!

IMG_0798.JPG

De kledij voor Tendens-presentatrice Tania is aangekomen. Ik neem daar altijd een foto van, zodat ze weet welke schoenen, kousen e.d. ze er bij kan combineren. Mocht je het etiket niet kunnen lezen; de sponsor is Liu Jo.

IMG_0773.JPG

Marta Majewska (ook bekend als Princess Misia) gaf samen met UGG een workshop homemade food cadeautjes maken. Het werd een gezellig kransje vol toegankelijke tips. En we filmden het! Het resultaat is komend weekend te zien in Tendens.

IMG_0790.JPG

IMG_0793.JPG

IMG_0796.JPG

De weekend-schoonmaak is net iets boeiender met dit luisterboek: Inferno van Dan Brown. Je moet er wel je aandacht bij houden, want het verhaal is volgestouwd met historische details. Regelmatig moet ik terugspoelen. Heb ik al gezegd dat ik geen multitasking-wonder ben?
IMG_0779.PNG

Dankzij de instagram van Ouninana ontdekte ik deze hilarische account. Strike, telkens weer.

IMG_0829

Halloumi, haloumi? Potato-potato? Ergens op een vroege ochtend grill ik haloumi bij wijze van lunch prep. Eigenlijk is deze kaas niet geschikt om uitgesteld en afgekoeld te veroberen, omdat ie dan een tikje rubberachtig wordt. Maar ik eet het gewoon veel te graag. En naar dit soort bord kan ik dan de hele voormiddag uitkijken.

IMG_0842.JPG

M’n leeuw nog eens. Dit keer in het bezit van m’n plaid (uit de zetel gepikt) en “zijn” favoriete schoen. Ondertussen was dit mijn favoriete schoen. Later heeft ie ‘m nog eens te pakken gekregen met rampzalige gevolgen. Zo’n mooi hakje, da’s uitdagender dan een doordeweekse Dentastix.

IMG_0848.JPG

IMG_0852.JPG

Enkele nachten later deed ie z’n fluffy imago alweer alle eer aan.

IMG_0868.JPG

Ik heb nu ook nog een tweede waakhond. De app MyFitnessPal.

IMG_0870.JPG

Gelukkig komt er een rustiger periode in zicht. Want iedere keer als ik aan deze kast passeer schreeuwt ze om mijn aandacht.

IMG_0859.JPG

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “3 in 1

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d