Koken & genieten

Sneaker-sletsen

 Great sneakers/slippers! (click to enlarge)

 Vandaag ga ik sneakers kopen. Of op z’n minst een poging doen. Er staat wel een paar in m’n kast en die lopen zelfs best comfortabel. Maar ik heb het gevoel dat ze allesbehalve elegant zijn en m’n voeten de look van bulldozers geven. Wat eigenlijk een prestatie is, als je weet dat ik maat 36 heb… Ze zijn moeilijk te vinden; de sportieve slofjes die de voeten wél elegant doen lijken… Maar vandaag start dus de zoektocht!

Die plotse sneakerzucht kwam gisteren sterk boven water drijven toen ik aan een reportage over zomermode werkte. De beelden draaiden we een half jaar geleden al, op de Modefabriekin Amsterdam. Ik was meteen verkocht toen ik deze All Stars van Converse zag. Geen echte sneakers, maar slippers met een sneakerlook! Of sneaker-sletsen, zo je wil. Vooral de blauwe en de rode zijn m’n favo’s. Nu nog hopen dat ze snel op de Belgische markt komen! Hello, Converse…?

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Sneaker-sletsen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: