Koken & genieten

Barton Perreira @ Entourage

Sinds enkele maanden ben ik helemaal verslingerd aan Entourage. Beschamend laat, want de reeks bestaat al sinds 2004.

Aan de looks van Vince (Adrian Grenier) kan je natuurlijk moeilijk onopgemerkt voorbijgaan. Maar eigenlijk vind ik de uitbarstingen van Ari nóg interessanter. Niemand kan zich op zo’n sexy wijze schuimbekkend en vuilbekkend voortbewegen als Jeremy Piven! M’n favoriete Ari-scène:

Vrouwen spelen eerder een bijrol in Entourage, maar wie in styling geïnteresseerd is moet zeker eens letten op de outfits van Sloan (Emmanuelle Chriqui). Costume designer Olivia Miles stelt voor haar outfits samen die steeds het moeilijke evenwicht vinden tussen sexy en stijlvol.

 Hier kan je trouwens een knap gestylde fotoreeks zien met prachtige outfits.

 

Picture: HBO

 

 

Dankzij deze foto’s leerde ik Barton Perreira kennen, een brillenmerk uit LA dat wel vaker opduikt op de neus van de Entourage-cast en van andere celebrities. Het model dat Emmanuelle Chriqui op deze foto draagt is de “Starlet”.

Meer kleurrijke goodies vind je hier. Helaas geen online shop, maar wel een, beperkt, aantal verkoopsadressen in België!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Barton Perreira @ Entourage

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: