Persoonlijk

Wijze raad

2010… de cijfercombinatie klinkt nog zo fris. Als een gloednieuw project, the next big thing. 2011 lijkt dan weer als de titel van een science-fictionreeks, alsof het een aflevering van The Jetsons is.

Straks klop ik een berg slagroom en eiwitten op voor het dessert van morgen. En dan trek ik m’n bordeauxrode schoenen (beste aankoop van het jaar!) aan voor een avond die begint met een gezellig dineetje en misschien gevolgd wordt door een lange nacht. Het heerlijke niets moet, alles kan-gevoel.

Voor ik de feestnacht induik, nog enkele wijze lessen die ik in 2010 leerde. Raad voor mezelf die ik in tijden van vertwijfeling nog eens kan bovenhalen. En tegelijkertijd bevatten ze ook de onvermijdelijke goede voornemens voor 2011. In telegramstijl:

Fysieke orde = orde in je hoofd – Je hebt je nooit  beter gevoeld als toen je drie keer per week ging lopen. Wel komaan dan!? – Blijf creatief, ook buiten je job – Blijf bloggen – Pas de technieken toe die je leerde tijdens creativiteitstrainingen -Doe geen moeite om te voldoen aan een ideaalbeeld waarvan je niet eens weet hoe het er precies uitziet – Begin meteen te koken van zodra je thuiskomt, in plaats van eerst aan die zak chips te zitten – Diplomatie is een goede eigenschap, maar soms moet je gewoon rechttoe rechtaan zeggen waar het op staat – wees immuun voor negativisme – bezoek eens een stad die je niet kent – …

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Wijze raad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d