Koken & genieten

De groene gedachte

Collega’s vragen me wel eens of “Cercle vandaag speelt misschien”. Niet dat je me kunt verdenken van enige affiniteit met voetbal. Maar mocht dat toch zo zijn, dan zou ik met m’n lievelingsoutfit noodgewongen voor Cercle moeten supporteren: Groene laarsjes, groene halsketting, groene top en als finishing touch een groene handtas. En een groene zonnebril heb ik ook ja. Is het nog nodig te vermelden dat groen m’n lievelingskleur is? Spijtig is wel dat het al een eeuwigheid geen modekleur meer is. Ok, het muntgroen wel. Maar naar het royale smaragdgroen moet je echt zoeken. Bij wie zou ik kunnen aankloppen om groen weer eens tot “very fashionable” uit te roepen? En waar zou ik nog een lookalike van deze jurk kunnen vinden die Keira Knightley droeg in “Atonement”?

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

1 reactie op “De groene gedachte

  1. Pingback: What’s happening today? Chris Janssens voor JBC | The Picnic Guest

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d