Persoonlijk

Iedereen loopt…

 

…en ik ook. Ok, bijster origineel is het tegenwoordig niet meer, maar het zorgt er tenminste voor dat ik zonder al te veel schuldgevoel aan de zeevruchten van Guylian kan zitten. Dat ik het na tien maanden nog steeds volhou, mag wel een klein wonder heten. Maar daar zit de podcast van Evy voor veel tussen. Ik moet er niet aan denken om met een chronometer alles te timen. Toch niet in de beginfase van Start to Run als je nog in termen van luttele minuten moet spreken.

Een paar jaar geleden kon je Start to Run nog gratis downloaden, dat heb ik toen gedaan. In eerste instantie leidde dat tot een paar halfslachtige looppogingen. Is het het single-bestaan, de leeftijd of de loop-hype? Geen idee. In ieder geval slaagde ik er in de loop van 2009 eindelijk toch in om het schema en de 30 lessen keurig te volgen. Het lopen beviel me zo goed dat ik er begin dit jaar best 12,5€ voor over had om Keep Running, de tweede reeks te downloaden. 12,5€ voor een goed samenstelde cursus met wat losse babbeltjes ertussen die je doen vergeten dat je je longen uit je lijf aan het persen bent: da’s echt geen geld. Alleen is het duidelijk dat er bespaard werd op de muziekrechten, met een beperkte playlist tot gevolg. En een snelle rotatie van de muziek. Ik zweer het je, toen ik Allein Allein van Polarkreis 18, Monsoon van Tokio Hotel of één of ander shitnummer van Eminem voor de zoveelste keer hoorde, was het alleen de kostprijs van m’n mp3-speler die me tegenhield om het ding tegen de eerste de beste boom kapot te smijten.

Maar da’s allemaal voorbij sinds vandaag. Vanaf nu stel ik m’n eigen playlisten samen, want les 30 van Keep Running zit er op! De tien kilometer is een feit. Nu nog één kilometertje erbij en ik ben klaar voor Kortrijk Loopt. Nog één kilometer en nog twee weken…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

2 reacties op “Iedereen loopt…

  1. Pingback: Kortrijk Loopt « The Picnic Guest

  2. Pingback: Zonnige groetjes | The Picnic Guest

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d