Boeken

Spoiler alert

9044609300

 

Ik lees te weinig boeken. Tijdschriften dat wel. En ook kranten, internetpagina’s,… tot zelfs reclameblaadjes toe. Maar echte boeken? Ik ben al blij als ik er één op jaarbasis uitkrijg. En als je in de media werkt, is dat beschamend weinig. Meestal kom ik niet verder dan de moderne variant van lezen die luisterlezen heet en zelfs dat kwam er lange tijd niet meer van. Ik ben dan ook nog geen klein beetje trots dat ik ondertussen al aan pagina 130 geraakt ben van een meer dan 400 pagina’s tellende turf (alles vanaf 300 pagina’s noem ik een turf).

Toegegeven, de start in De tederheid van wolven van Stef Penney was niet makkelijk. Meermaals moest ik mezelf tot de orde roepen om vooral door te bijten. Ondertussen is de beginnerspijn voorbij en leest het boek vrij vlotjes. Maar nieuwsgierig als ik ben, wil ik toch al weten wat anderen ervan vonden en google me een weg naar recensies. En zo kom ik  bij deze terecht. Tot m’n grote verbazing wordt meteen al in de eerste zin van het artikel een deel van de afloop prijsgegeven! “Nooit gehoord van het begrip spoiler alert?”, foeter ik binnensmonds terwijl m’n ogen afdwalen naar de naam van de recensent. Niemand minder dan Kristien Hemmerechts! Ze vond het boek niet goed, dus misschien was dit wel een kleine vorm van wraak…  En al goed dat ze niet verklapt wie de dader is. Of toch…?

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Spoiler alert

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: