Media

Ik twitter

Sinds een week of twee behoor ik tot het twitterende deel van de bevolking. Helemaal overtuigd van het nut ben ik nog niet. Voor anderen misschien, maar niet voor mij. Maar ja, Twitter is een hip communicatiemiddel en als mediamens kan je natuurlijk niet achterblijven. Ik vrees echter dat het me nog wat moeite zal kosten om een echte twitteraar te worden. Wat ook vreemd is: ondertussen word ik gevolgd door drie mensen waar ik nog nooit van gehoord heb en die volgens mij geen letter Nederlands begrijpen. Een beetje het equivalent dus van het type personen dat in gastenboeken berichtjes achterlaat als: “Hey, leuke site die je hebt, breng je ook eens een bezoekje aan de mijne?”. 

Ik merk ondertussen dat heel wat van m’n favoriete bloggers minder en minder schrijven. Daar zullen Twitter en Facebook wel voor iets tussen zitten. Ik begrijp dat wel. Een ideetje voor een blog uitwerken vraagt vaak tijd. Je moest eens weten hoeveel halve berichten er nog in mijn drafts staan…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Ik twitter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: