Koken & genieten Uncategorized

Wijnwedstrijd Carrefour: de winnaars

Voilà, de wijnwedstrijd van Carrefour zit erop. In deze video loot ik de winnaressen Charlotte en Myriam. Proficiat! Willen jullie een mailtje sturen naar isabelle.uselli@gmail.com met jullie volledige naam, adres, telefoonnummer en mailadres? Dan komt het pakket jullie richting uit! Dikke merci aan iedereen die deelgenomen heeft, Carrefour Belgium en persbureau Walkie Talkie!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

2 reacties op “Wijnwedstrijd Carrefour: de winnaars

  1. Charlotte Vanhoutte

    dikke merci

  2. Pingback: WON!!!! – Bubbliciously me

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: