Uncategorized

Regen & zo (w41)

Een geslaagd recept, een opdracht die me bijgebleven is of gewoon een leuk plaatje,.. Kleine hoogtepunten, een minder dagje,… Op zondagavond overloop ik de week nog eens en zet de foto’s op een rijtje.

Week 41 was de week waarin de zomer definitief z’n biezen pakte. Toch zeker op een droopy dinsdag zoals deze:
IMG_0419.JPG

Fast forward naar twee dagen later en een instant kerstgevoel: in Amsterdam stelde Sylvie Meis haar nieuwe Hunkemöller-collectie voor. Sylvie kan in Vlaanderen rustig over straat lopen, maar in Nederland en Duitsland is ze een gegeerde paparazzi-prooi. Probeer maar eens een deftige foto te nemen van een celebrity van dat kaliber. Gelukkig heeft m’n collega, de cameraman, haar wel scherp in beeld. Interview én mooie beeldjes vanaf 8 november in Tendens.

IMG_0457.JPG

Nog op het Sylvie Meis/Hunkemöller-feestje, een schitterend idee: op recepties wijn serveren in een tube met een dopje. Nooit meer klungelen met én een glas én een hapje. Gewoon de tube in je handtas stoppen als er een plateau met lekkers in aantocht is.

IMG_0468.JPG

Terug in Vlaanderen sloot ik de drukke werkweek af met deze Italiaanse klassieker in een elegant jasje: Bruschetta met rauwe ham. Eén van de snacks op de kaart van Mercure, het gloednieuwe viersterrenhotel in Roeselare.

IMG_0457-0.JPG

Ik wil al heel lang boerenkoolchips maken, maar die groente is moeilijk te vinden. Dan maar deze groene jongens uit de koolfamilie: spruitjeschips! Lekker en ondertussen blijf ik van de Pringles of de Lays af. Eventjes toch…

IMG_0489.JPG

Ook in week 41: Getest en goedgekeurd: de gezonde goodies die raw food-chef Julie Van den Kerchove verkoopt via haar website. Een aanrader!

IMG_0483.JPG

Gelukkig staat mijn hond er wel goed op, maar voor de rest zou onderstaand plaatje hoog scoren in de reeks “niet-Pinterest-proof”-foto’s. Afgebladderde muren, vloeren met stukken uit, het salon dat de vorige eigenaars me schonken,..,., de geplande verbouwingswerken zijn hard nodig. Maar verbetering is op komst: net na de jaarwissel zal ik hier wellicht kunnen schrijven over sloophamers, steunbalken en werklui met robuuste Dewalt-radio’s.

IMG_0473.JPG

 

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Regen & zo (w41)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: