Persoonlijk

Januari in foto’s

“Freezing february” heeft z’n intrede gedaan. Van de weeromstuit voel ik me terug gekatapulteerd naar 2009.  Zelfde periode, zelfde ijzige temperaturen. Ik, pas verhuisd,  lig wegens een kapotte verwarming te rillen onder dikke dekens. Voor de lol dan maar de film Fargo opgelegd, die zich grotendeels in de sneeuw afspeelt, kwestie van in het thema te blijven;

Tot zover de zoete herinneringen; tijd voor een balans van de goede voornemens nu 2012 al voor 1/12de in annalen verdwenen is:

– Meer sporten: check. Het kan echter nog beter. Vijf kilometer komt nog lang niet in de buurt van de 11 die ik op 28 mei verondersteld wordt te lopen in Kortrijk.

– Minder Cola Light drinken: check. Enter Evian!

– Meer bloggen: tja, de datum van m’n voorlaatste post zegt alles zeker? Maar kom, zonder goede voornemens wordt het leven wel erg saai, dus op naar beter!

– Nog een goed voornemen:  een fotodagboek bijhouden. Omdat het gewoon leuk is voor mezelf, want voor die anderhalve man en een paardenkop die hier passeren moet ik het niet doen natuurlijk:) Bij deze: de eerste editie! Op m’n Facebook-pagina omdat foto’s plaatsen op deze blog wel eens durft te ontaarden in een immens geklungel.

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Januari in foto’s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: