Uncategorized

Prep-talk @ Knokke

 
Click to enlarge

Het was fijn toeven vorige vrijdag in Knokke: een aangenaam warm zonnetje en een blauwe hemel met hier en daar enkele fluffy wolkjes. De perfecte weersgesteldheid voor de house warming van Tommy Hilfiger. Het all-American merk trok de voorbije maanden de wereld rond met een pop-up store. Na grootsteden als Parijs, Londen en Milaan mag Knokke Zoute de tournee in stijl afsluiten. Op de zeedijk ter hoogte van het Albertplein werd het Hilfiger-huisje neergepoot waar je nog 15 augustus kan shoppen. Niet zomaar de bekende lijn, maar een capsule-collectie die enkel verkocht wordt in het preppy pop-up huis. Want als er één revival is die in 2011 gevierd wordt, dan is het wel die van de preppy look. Tommy my middle name is preppy Hilfiger, kon natuurlijk niet anders dan dat extra in de verf zetten.

Maar hoe ziet een preppy look er eigenlijk uit? Gelukkig hing er in de winkel een handleiding:

Click to enlarge

Ook de genodigden hadden hun best gedaan om hun meest preppy-kant in de kijker te zetten. Zo wemelde het bij de mannen van de bootschoenen.

Click to enlarge

A trip down memory lane naar m’n middelbare schooltijd toen deze instappers überhip waren en we ze gemakshalve allemaal Docksides noemden. Ook deze passant heeft de boodschap duidelijk begrepen.

Click to enlarge

Terug naar het Hilfiger-feestje. Mijn outfit was maar halvelings preppy, aangezien het prep-gehalte van m’n kleerkast behoorlijk laag is. De blazer was er wel, gecombineerd met een jeans en een top + schoenen in m’n lievelingskleur: donkergroen! Foto’s daarvan zijn er niet, enkel een beeldje van m’n schoenen/voeten. Wat mij betreft het meest fotogenieke deel van m’n lichaam:) Maar wat belangrijker is: Groen is duidelijk (én eindelijk) het nieuwe zwart!

Click to enlarge

Goedele Liekens zou later trouwens opduiken in datzelfde groene kleedje. Er was nog meer bekend & mooi volk, zoals:

Click to enlarge

Wat er nog meer te zien was? Nog meer kleren natuurlijk:

Click to enlarge

Fantastische schoenen (ook te zien bij Tiany):

 
Click to enlarge

En een reeks originele eyecatchers:

Click to enlarge

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Prep-talk @ Knokke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d