Uncategorized

The Fastest Fashion Show on Earth

Woensdag was ik uitgenodigd naar “The Fastest Fashion Show on Earth” in Brussels Kart Expo, een modeshow met zowel mooi volk als mooi rollend materieel op de catwalk. De combinatie modellen-auto’s is niet nieuw, maar origineel was wel dat de auto’s niet in stilte als rekwisiet dienden, maar ook over de catwalk reden. Nu en dan waren de catwalk en de eerste rijen van het publiek gehuld in uitlaatrook, maar die werd telkens vakkundig en tijdig weggezogen. Op een kartcircuit kennen ze daar iets van natuurlijk… De show was voorzien van een aantal originele twists, zoals de mannequins in lingerie achterop een scooter en de muziek die stilgelegd werd tijdens de passage van de Nissan Leaf, de nieuwe elektrische auto die nauwelijks geluid maakt.

Het was een avondje waarop miljoenen voor je ogen passeerde. Pakweg een Lamborghini in het echt zien: het blijft toch een belevenis. Maar wij waren vooral voor de mode gekomen en ook dat was niet van het minste. Tijdens de show bricoleerde ik wat met m’n fototoestel. Hier kan je een selectie van die plaatjes bekijken, lees: diegene die minst mislukt waren. De rook en het feit dat de mannequins maar één keer voorbij liepen, maakten het er niet makkelijker op. En een modeshow laat zich sowieso al niet eenvoudig fotograferen. Enfin, we proberen bij te leren!

0 reacties op “The Fastest Fashion Show on Earth

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: