Home Sweet Home

Jingle Bells

Dit is ‘m, dé kerstbol onder de kerstbollen voor eindejaar 2010 wat mij betreft: de geruite bol! Klik voor een grotere afbeelding als je net als ik zo’n zacht gekookt ei bent op het vlak van kerstdecoratie. Lees vooral niet verder, indien je slingers en lichtjes en dartele hertjes liever in een straal van 20km buiten je woning houdt. Het wordt erger…

Veel kerstversiering heb ik nog niet gezien in de winkelstraten, maar toch barsten de tijdschriften en supermarkten nu al al van de feesttips. Vroeger dan gewoonlijk, heb ik de indruk. Ofwel ben ik alle tijdsbesef kwijt omdat ik al maanden in eindejaarsstemming ben. Dat ligt voor één keer niet aan m’n geflipt bioritme, maar wel aan de diverse kerstscenario’s die ik schreef voor Van der Vennet, een groothandel in decoratie. Halfweg september, toen zwoele temperaturen nog de illusie van een eeuwig durende zomer wekten, stapte ik voor het eerst dit jaar binnen in een universum van slingers, bollen en lichtjes.  Er zouden nog vele malen volgen. Om achteraf bij het schrijven nog wijs te raken uit die kluwen aan kerstsfeer nam ik bij ieder bezoek foto’s. Hieronder een kleine selectie.

PS: Wil je je ook eens in een soort van uitvergrote kerstcommercial van Coca Cola wanen? Van der Vennet heeft vestigingen in Kuurne, Brugge en Brussel. Maar je hebt een btw-nummer nodig (groothandel) en je moet je wat haasten, want binnenkort zitten ze daar volop in lentesferen!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Jingle Bells

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: