Genieten

Extrema

Een namiddag en avond dansen tot je erbij neervalt. Vervolgens de bus en trein nemen naar je hotel en daar met een hoofd vol beats in slaap vallen. Dat is in enkele woorden wat Extrema 2010 bood. En net als vorig jaar kan ik zeggen: I loved every minute of it!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Extrema

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d