Koken & genieten

Online shop Sequoia

Oei, oei verleidelijk… Sequoia heeft een online shop geopend voor de Belgische markt. Je kan er nog een zomertas scoren, zoals deze links in beeld. Of eentje uit de nieuwe collectie (zoals het model rechts in beeld) die vanaf eind juli verkocht wordt.

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Online shop Sequoia

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: