Television

Nostalgie

De oogst van een vluchtig bezoek aan Mediamarkt gisteren:

– Seizoen 1 en 3 van M*A*S*H

– Seizoen 1 van Taxi

Gelukkig ben ik net te jong om levendige herinneren te hebben aan de tijd dat deze reeksen voor het eerst op de buis kwamen. Anders zou ik nog moeten toegeven dat ik echt oud aan het worden ben…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Nostalgie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: