Uncategorized

Badpakkenspecial

De Rode Loper brengt de hele zomer lang een reeks over de making of van P’s Badpakkenspecial. In principe zijn zo’n reportages altijd een beetje meer van hetzelfde: je ziet een mooi landschap waarin een mooi badpak flaneert en in dat mooie badpak zit één of andere sexy babe. Als die babe haar mond opent, komt er meestal iets uit in de trant van: “Ik beschouw mezelf niet als een babe” en “Ik ben zeer vereerd dat P-Magazine me uitgenodigd heeft”. Voor de diepgaande interviews moet je dus zeker niet kijken.

Heren die verlekkerd zijn op welgevormde vrouwenlichamen letten er wellicht niet op, maar bij P hebben ze echt wel goeie stylisten. Dus kijk ik naar dit soort reportages voor de nieuwe badmode onder het mom van: “Ooit, als ik vijftien kilo minder weeg is dat misschien weer iets voor mij.”

En terwijl ik mezelf zit te sussen met dit soort illusies let ik ook op het knappe montagewerk. Want daar zijn ze toch wel sterk in bij De Rode Loper. Zoals met de reportage van deze week over de shoot van Roxane. De zangeres moest van de fotograaf haar grenzen verleggen en ondervond zo aan den lijve dat babe spelen een levensbedreigende job kan zijn. In de montage hadden ze zich er vanaf kunnen maken met een creepy muziekje, maar nee: Iemand is daar op het idee gekomen om de boel à la The Ring aan mekaar te plakken. En het resultaat is zo goed dat ik er terstond rillingen van kreeg. “The Ring ft. Roxane” kan je hier bekijken.

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

2 reacties op “Badpakkenspecial

  1. Toevallig zag ik uitgerekend ook net dit stukje met Roxane en ze verklaarde “dat ze er helemaal geen probleem mee had als een babe beschouwd te worden”.

  2. mediameiske

    Klopt, ze is inderdaad een uitzondering op hetgeen ik in de eerste alinea schreef. En het siert haar ook wel dat ze er zo no nonsense over doet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: