Uncategorized

Vraagje

Oppergod Google kon me niet helpen, dus gooi ik de vraag hier eens in de groep: Bestaat er eigenlijk een site waar je een overzicht vind van welke steden officieel als stad erkend zijn en welke gemeentes officieel gemeente zijn? Iemand?

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Vraagje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: