Persoonlijk

Let’s Plog 2

Kijk eens aan, opnieuw een plog! Geen fotodagboek, maar eerder een impressie van de week. Een week waarin ik met 6 lunchboxen en een halve huisraad naar ’t werk reed; me ontpopte als professionele strijkster; ging eten in het gloednieuwe restaurant van een vriendin & gratis 4 pakjes chocolade mocht ophalen in Delhaize.

IMG_3968

Deze plog begint vorige zondag; met inlezen. Een automatische antwoordservice. Geen sinecure om al die afzonderlijke woorden en getallen naturel te doen klinken.

IMG_3984

’s Avonds gaat het richting Ieper, waar vriendin (en ex-collega) Joke, samen met haar IJslandse echtgenoot net een eigen restaurant geopend heeft. Om geen afbreuk te doen aan het voortreffelijke eten en het topnotch interieur, neem ik zelf maar één foto. Liever verwijs ik naar hun website waar het prachtige werk van Heikki Verdurme zeker je smaakpapillen zal doen tintelen.

IMG_2903

Maandagavond: m’n auto is volgeladen met huishoudelijke spullen voor de opnames van “Lekker Mee”. Onder andere een stuk of zes lunchboxen. “Lekker Mee” is dan ook een rubriek over snelle, gezonde en originele meeneemlunches.

IMG_3992

Dinsdag: De opnames zelf, in de mega demonstratiekeuken van de bekendste keukenbouwer van het land. Rara…

IMG_0918

Als ik zeg dat ik een veelzijdige job heb, dan mag je dat in de ruimste zin van het woord interpreteren (de foto werd genomen door collega en cameraman Yves De Potter).

IMG_0910

Voedingsdeskundige Sandra van voedingsadviesbureau Sana dolt met de wok, terwijl chef-kok Mathieu Beudaert van restaurant Tables d’Amis zich concentreert op de wrap die hij zo meteen zal bereiden. Samen zorgen ze voor originele lunchrecepten en gezonde weetjes (die je niet al tientallen keren elders gelezen hebt). Ik zou zó graag nu al de recepten willen delen, maar het is nog wachten tot de eerste aflevering. Vanaf 15 februari in Tendens. (foto Yves De Potter)

IMG_3971

Op woensdag probeer ik een te foto nemen van deze harige zenuwpees. Onmogelijk.

IMG_3973

Of toch, een lucky shot. Btw: Foto’s al deze zijn het bewijs dat m’n vloer absoluut niet Pinterest-proof is. De rest van m’n interieur ook niet trouwens. Hopelijk komt daar dit jaar nog verandering in.

IMG_3994

Het is een erg drukke week. Deze snacks met de gulle lach bieden verstrooiing.

IMG_4001

Donderdag: In m’n familie en vriendenkring zijn er een aantal festiviteiten op komst. Dus sla ik alvast een voorraad cadeautjes in bij Cosmeticary. Het geeft me altijd een gerust gevoel om cadeautjes lang op voorraad te hebben. Als de doos arriveert blijkt die ook vol staaltjes te zitten. Cadeautjes voor mezelf!

IMG_3996

IMG_3995

Vrijdag: De kledij (van Liu Jo) die presentatrice Tania voor de volgende Tendens-opnames zal dragen is gearriveerd. Ik neem er foto’s van en mail die naar haar zodat ze weet welke extra schoenen en kousen ze nog moet meenemen.

IMG_4007

’s Avonds duik ik nog snel binnen in de Maxi Zoo en besteed er ruim 100€ aan hondenspeeltjes en knauwattributen. Alles is beter dan die tube Dermalogica, m’n favoriete pull, de tuinslang en nog tig andere spullen die hij al naar de filistijnen hielp.

IMG_4002

Eerder deze week kreeg ik zowaar het voorstel om eens chocolade te testen op mijn blog. Chocolade! Zaterdag begon het testen/proeven met de Java en de Peru. Vandaag moet ik nog chocoladegewijs naar Costa Rica en Oeganda. Mmmm, dat chocolade testen ligt me wel…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Let’s Plog 2

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d