Media

Misleidend

De Morgen Magazine van dit weekend, de rubriek Al Dente. M’n oog valt op de zin die in vet boven het artikel staat: “Gordon Ramsay vs. Roger Van Damme. De één is met veel enthousiasme aanwezig, de ander enkel in naam en meer niet.” Door de zinsopbouw ga ik er vanuit dat het negatieve gedeelte voor rekening van Roger Van Damme is. Verbazing, omdat me dat net zo’n gedreven mens lijkt. Wat blijkt als je het artikel leest? Hij is inderdaad de enthousiasteling in dit artikel. Gordon Ramsey schittert door afwezigheid. Of hoe een bepaalde woordvolgorde een totaal verkeerde indruk kan geven…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Misleidend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: