Uncategorized

Geklets

Toen ik nog voor een radiostation werkte, was één van de stelregels dat je niet tussenkwam na een reclameblok. Dus geen geklets na reclamespotjes, maar meteen de volgende plaat laten starten. Ik merk dat ook nationale radiostations dat principe volgen. Maar wat mij betreft mogen ze daar nog een dogma aan toevoegen: niet al te veel gepraat vóór een reclameblok. Vooral bij hitzenders hebben ze daar een handje van weg en ik erger me er blauw aan. Deze week nog bij MNM: eerst een uitgebreide babbel met Natalia en meteen daarna, vlam: reclame. Eek…! Nu zul je me niet horen zeggen dat ik tegen reclame ben… Integendeel, goed gemaakte commercials kunnen me geweldig bekoren en inspireren. En laat ik het maar toegeven: het feit dat m’n lopende rekening van tijd tot tijd gespijsd wordt, heb ik quasi volledig aan het bestaan van reclame te danken.

Tegen een goede babbel op de radio ben ik evenmin. Maar met de combinatie van de twee moet je zuinig omspringen, vind ik. Want als ze niet in evenwicht zijn, slaat m’n tolerantiedrempel op tilt.

Ach, misschien word ik gewoon oud. Of ben ik sjagrijnig omdat er momenteel een cd vast zit in m’n autoradio (en ik maar niet toe kom om dat te laten herstellen), waardoor de ultieme vluchtweg afgesneden is…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Geklets

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: