Persoonlijk

Spijtig

Gisterenavond  stond ik rond kwart na zeven schuimbekkend van de stress op m’n werk. We hadden de deadline net gehaald. Maar het leek alsof m’n lichaam dat nog niet wilde geloven. Terwijl er nog restjes adrenaline door m’n lichaam raasden, besefte ik dat er alweer een nieuwe deadline wachtte. Om 20 uur moest ik in Brussel staan. Een uur rijden, op z’n minst. Files en wanhopig zoeken naar een parkeerplaats niet eens meegerekend. Tel daar ook maar een ommetje langs m’n huis bij, want met vettig haar en onfrisse oksels kon ik onmogelijk op de afspraak verschijnen. En misschien was er ook nog een visagiste in de buurt? Of nee, maak daar maar iemand van de afdeling Monumentenzorg van. Wallen die zich al van vier uur ‘s ochtends aan het ontwikkelen zijn, tover je niet weg met een simpel streepje Touche Eclat. Kortom, ik zou meer dan “fashionably late” arriveren. Maar dat is alleen maar toegestaan als je Kate Moss of zo heet. Dus nam ik de zware beslissing: Ik zou dit afbellen. En dat was effe balen…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Spijtig

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: