Vandaag even overvallen door een diepe schaamte: ik moest een tekst inlezen waarin het woord “gipsplaten” voorkwam. Pas bij het monteren van de tekst kom ik tot de vaststelling dat ik tot twee keer toe “hipsplaten” ingelezen heb…

Tja, ondanks een jaar lang intensieve logopedie en bijna vier jaar voice-over werk, geldt blijkbaar het motto: You can take the girl out of West-Flanders, but you can’t take West-Flanders out of the girl…. Gelukkig knip ik zelf m’n teksten!

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Hips

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d