Persoonlijk Work

Blogpauze…

“Radiostilte?” vroeg Babbel zich af in de comments van m’n vorig bericht. Inderdaad, een beschamend lange stilte.  M’n laatste bericht dateert van half augustus, vlak voor beroepshalve de septemberdrukte losbarstte. Een jaarlijkse traditie. Oktober was zo mogelijk nog drukker en toen volgden drie weken vakantie. Het was ook een tijd van banken aflopen en proberen een juiste keuze te maken. Een tijd van de eerste dozen inpakken en me voorbereiden op de “big move” die in zicht komt. M’n virtuele leven beperkte zich tot het bedwingen van een overvolle mailbox, wat Facebooken en blogs lezen. Aan zelf bloggen kwam ik niet meer toe. Het kwam zelfs niet eens bij me op. Ik werkte noodgedwongen 6,5 op 7. Plofte ’s avonds of rond middernacht op de bank. ’s Ochtends zat ik voor dag en dauw alweer in m’n wagen of aan m’n pc, mezelf afvragend hoe ik erin geslaagd was om me weer in deze situatie te wringen. Aan de rem trekken was geen optie, ik moest erdoor. Toen aan het einde van die helse rit eindelijk vakantie wachtte, besefte ik hoezeer m’n lichaam en geest nood hadden aan die rust. Eindelijk tijd ook om eens stil te staan bij de manier waarop ik m’n leven leid en hoe ik m’n werk aanpak en organiseer. Het klinkt misschien melig, maar die tijd van reflectie heeft me goed gedaan. En het deed me beseffen hoe nuttig deze blog voor me kan zijn. Het is een ideale kans om op een andere manier om te springen met m’n creativiteit. En dat kan alleen maar een goede invloed hebben op m’n werk. De blogpauze is dus geen blogstop geworden…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Blogpauze…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: