Television

Mendel Jef

De autopromotie van één bekijk ik meestal met een mengeling van gezonde jaloezie en oprechte bewondering. Hun imagospotjes bijvoorbeeld zijn fenomenaal, zoals Duimen begint bij één (ondertussen heb ik nog tevergeefs gezocht naar een link naar die andere: “Schaterlachen begint bij één”). Maar de trailer voor “de tabel van Mendelejev” valt me nu toch wat tegen. Nog maar eens Eddy Wally, die nog maar eens over een resem versprekingen stuitert? Pff, net iets te vaak gezien om nog grappig te zijn. Bovendien weiger ik te geloven dat Eddy Wally echt zo’n stoethaspel is als ie ons wenst te doen geloven. Blijkbaar ben ik zo ongeveer wel de enige die niet kan lachen met de trailer. Enkele collega’s verslikten zich zowat in hun lunch toen ze het filmpje voor het eerst zagen en het is al duizenden keren bekeken op Youtube.  Gelukkig kan ik wel eens lachen met het programma zelf…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Mendel Jef

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: